Půjčovna karavanů, svoboda na kolech za dobré peníze

28.7.2023

Toužíte po dovolené plné svobody, dobrodružství a neomezených možnostech objevování? Pak je půjčovna karavanů pro vás tou správnou volbou. Karavany totiž nabízejí jedinečný způsob cestování, který vám umožňuje opustit shon města, a vyrazit na vlastní cestu třeba i do neznáma.

půjčovna karavanů

Půjčovna karavanů aneb nemusíte ho hned kupovat

Půjčovna karavanů vám otevírá dveře do světa, kde vás pouze málo co limituje. S karavanem se totiž můžete vydat kamkoli se vám zachce, aniž byste si ho museli kupovat. A v čem spočívá ta svoboda? Nemusíte se vázat na pevné plány, hotelové rezervace nebo hromadné dopravní prostředky. Karavan je vaším vlastním domovem na kolech, kde si můžete užívat komfortního soukromého ubytování, a zároveň se snadno přesouvat tam, kde vás zaujme nová krajina nebo místo.

Chci si půjčit karavan 

Nezapomenutelná dobrodružství už na vás čekají

S půjčeným karavanem zažijete dovolenou, kterou budete pamatovat celý život. Představte si jízdu po malebných silnicích podél horských jezer, spaní pod hvězdnou oblohou uprostřed divoké přírody nebo probuzení se s výhledem na krásné pláže. Možnosti jsou neomezené a výběr destinací je jen na vás.

Karavan Burstner Fun 435 pro čtyři osoby

V naší půjčovně karavanů v okolí Prahy si můžete půjčit karavan Burstner Fun 435 pro čtyři osoby.

Výhody:

  • půjčení karavanu již od jednoho dne
  • možnost dlouhodobého pronájmu
  • karavan s kompletní výbavou na cesty i kempování
  • velmi výhodné ceny

V karavanu najdete veškeré vybavení, které potřebujete pro pohodlný pobyt - od postelí a kuchyňského vybavení po koupelnu se sprchou a toaletou.

Flexibilita a spontaneita přináší do cestování pohodu

Jednou z největších výhod půjčovny karavanů je flexibilita a spontaneita. Můžete se rozhodnout, kam pojedete, jak dlouho zůstanete, a dokonce můžete změnit svůj plán na poslední chvíli, pokud se vám naskytne nějaká lákavá možnost. To vám umožňuje skutečně prožít dobrodružství a cestovat podle svého vlastního tempa.

Nebo si chcete karavan koupit?

Všechny karavany, které vám nabízíme v našem bazaru, si můžete prohlédnout online. V případě, že si nějaký vyberete, kontaktujte nás. Rádi si s vámi domluvíme termín, kdy vám karavan ukážeme.

Máte dotazy?

Nebo chcete vědět více? Neváhejte nás kontaktovat, jsme tu pro vás.

1