Prodej obytných karavanů

18.6.2019

Milujete cestování, poznávání nových míst, krajů a končin, ale zároveň máte rádi svoje pohodlí? Pořiďte si svůj vlastní domeček na kolečkách u firmy Karavany Hovorka, která se specializuje na prodej obytných karavanů.

Prodej obytných karavanů

Prodej obytných karavanů je naší parketou, protože jejich obliba neustále stoupá. Cestování s nimi totiž s sebou nese příslib dobrodružství, ovšem nikoliv za cenu ztráty pohodlí. A to má v dnešní moderní a přetechnizované době velké kouzlo.

Obytný karavan je skvělým řešením

Obytný karavan je vlastně takový kompromis. Do hotelu se vám nechce, ale spát někde pod stanem je na vás přeci jenom už moc nepohodlné? Chcete mít svoji vlastní toaletu, kuchyňku i postel, ale přitom se utábořit v přírodě? Pak jste našli dokonalé řešení.

Chci si vybrat karavan 

blog 3

 

Nestresujte se hledáním ubytování

Velkou výhodou karavanu je, že nemusíte řešit, zda jste si stihli včas zarezervovat ubytování, ale až cestou se můžete rozhodnout, kam na noc zajedete. Nemusíte ani zůstávat na jednom místě, ale podle libosti si přejíždět. Anebo naopak. Nechce se vám ještě odjíždět? Tak zůstaňte, nocleh si přece vezete s sebou.

V dnešní době už po celé Evropě najdete kempy, které jsou karavanům přizpůsobené, případně není těžké najít povolená místa na přespání v přírodě.

Na vlastní karavan se necítíte?

Kromě toho, že nabízíme prodej obytných karavanů, jsme se rozjeli i jejich půjčovnu. Takže si karavan můžete vyzkoušet a pokud se vám cestování s ním zalíbí, koupíte si svůj vlastní.

Máte dotazy? Jsme tu pro vás, tak nás neváhejte kontaktovat.

1