Použité karavany na prodej aneb levněji a stále kvalitně

19.4.2023

Sníte o dovolené, která bude plně ve vaší režii? Chcete vy sami rozhodovat o tom kdy, kam a kudy pojedete, kde se zastavíte a na jak dlouho? S karavanem nemusíte mít vše dopředu zajištěné, ale své plány můžete spřádat téměř cestou. Že na nový karavan nemáte dost peněz? Vůbec nevadí, protože existuje i nabídka použitých karavanů na prodej.

ojeté karavany

Nový? Raději použitý karavan na prodej

Možná je pro vás při přemýšlení nad koupí karavanu stěžejní finanční stránka. Použité karavany na prodej nejsou žádným podřadným zbožím, ale perfektní možností, jak si dopřát dovolenou s ubytováním na kolech, a přitom za lepší peníze, než by vás stála koupě nového karavanu. Bojíte se kvality? To u nás rozhodně nemusíte, my neprodáváme žádné vraky těsně před koncem jejich životnosti, ale plnohodnotné, naprosto funkční a skvěle vypadající karavany, které mohou být i mladší než vaše auto.

Karavany z Holandska všech typů

Karavany Hovorka se specializují na dovoz použitých, ale zachovalých karavanů z Holandska do České republiky. Nedovážíme pouze konkrétní značky a typy karavanů, proto v naší nabídce můžete nalézt karavany různých typů a velikostí.

Chci vidět nabídku karavanů

Jsou po technické prohlídce

Všechny naše karavany jsou totiž plně funkční, mají po technické prohlídce, jsou zachovalé a nejeví známky opotřebení. Přijďte se přesvědčit na vlastní oči. Karavany samozřejmě ukazujeme a prodáváme uklizené a čisté.

Přijďte do našeho bazaru karavanů

Náš bazar karavanů si můžete prohlédnout i online. Pokud vás nějaký zaujme, ozvěte se nám a domluvíme se na jeho prohlídce, která je možná kdykoliv včetně víkendu a svátků. Rádi vám pomůžeme vybrat karavan.

Chcete si karavan spíš půjčit?

Láká vás dovolená s karavanem, ale přeci jenom vám přijde jeho koupě poněkud předčasná? I pro vás máme řešení - půjčovnu karavanů. Vše si vyzkoušíte a až pak se rozhodnete, zda pro vás má koupě vlastního karavanu smysl, nebo vám bude více vyhovovat jeho občasné zapůjčení.

Chci si půjčit karavan 

Máte dotazy?

Nebo chcete vědět více? Neváhejte nás kontaktovat, jsme tu pro vás.

1