Nezapomenutelná dovolená s karavanem

15.7.2019

Nenaplňuje nabídka cestovních kanceláří představy o vaší dovolené? Jste rádi pánem svého času a milujete svobodné cestování okořeněné náhodným poznáním nových míst? Pokud chcete navštívit kus světa a zároveň mít po celou dobu příjemné pohodlí, je dovolená s karavanem skvělou příležitostí, jak si splnit sny o ideální dovolené.

5 důvodů, proč vyrazit na dovolenou s karavanem

Zeptali jsme se za vás zkušených karavanistů a „karavaňáků“, v čem se skrývá kouzlo dovolené s karavanem. A tady je pět nejčastějších důvodů. Co na ně říkáte?

  1. Jeďte, kam vás cesta povede
    Díky karavanu můžete vyrazit nejen po krásách České republiky, ale klidně i kolem světa. Je jen na vás, jestli na hezkém místě přibrzdíte na hodinu nebo na několik dní.
  2. Pohodlí za každé situace
    Pohodlně si odpočinout, to je základ každé dovolené. V jednom karavanu máte vše, co potřebujete - příjemnou postel, kout k posezení, koupelnu s toaletou a v neposlední řadě také vybavenou kuchyňku, abyste si kdykoliv mohli uvařit něco dobrého.
  3. Soukromí je jen vaše
    Vyrazíte s karavanem po kempech, nebo raději zvolíte na svých cestách soukromí? Volba záleží jen na vás. Zastavte s karavanem tam, kde se vám zrovna líbí.
  4. Nezávislost a svoboda na cestách
    Záleží jen na vás, kde přibrzdíte a kde se ráno probudíte. Karavany mají plnou výbavu, proto si můžete kdekoliv uvařit díky propan butanové lahvi, se zásobníkem na vodu si kdykoliv můžete dát osvěžující sprchu a když zastavíte, stačí roztáhnout boční přístřešek, vytáhnout křesílka a dát si při západu slunce sklenku něčeho dobrého.
  5. Víte, kde složíte večer hlavu
    Máte špatnou zkušenost s tím, že nabídka ubytování vypadala daleko lépe, než následná realita? S karavanem vás toto nemilé překvapení nečeká. Svůj nocleh máte vždy s sebou a jste na svých cestách nezávislí na tom, zda do hotelu přijedete včas a jestli se vám bude ubytování vyhovovat.

Je dovolená s karavanem opravdu pro mě?

Pokud vás alespoň jeden důvod zaujal, vyzkoušejte dovolenou s karavanem na vlastní kůži. Pro první cesty využije půjčovnu karavanů, ať si ověříte, že je pro vás tento styl cestování opravdu to pravé ořechové. A když se cestování s karavanem stane srdeční záležitostí? Pořiďte si vlastní a vydejte se na cesty kdykoliv.

S výběrem karavanu vám pomůžeme

Karavanům se věnujeme již pěknou řádku let. Specializujeme se na jejich výběr a dovoz z Holandska, proto v naší nabídce naleznete kvalitní spolehlivé karavany k pronájmu i k prodeji. Pro více informací nás neváhejte kontaktovat.

1