Bazar karavanů aneb na cestě jako doma

17.5.2019

Líbilo by se vám procestovat kus světa, ale nechcete každý den shánět ubytování? Vezměte si ho s sebou. Nejste tak ničím limitováni a nemusíte si lámat si hlavu nad tím, kde budete spát. Navštivte náš bazar karavanů a můžete vyrazit.

Karavan aneb vše v jednom

Ovšem karavan není jenom noclehárna, vlastně si s sebou vezete celý domek. Potřebujete na toaletu? Nemusíte se v odstavném pruhu krčit za stromkem. Potřebujete si umýt ruce? Žádný problém. Máte hlad? Zastavíte, a můžete si uvařit, a jídlo si sníte v klidu u stolu, ne na stojáka u pumpy.

Bazar karavanů Hovorka

Bazar karavanů Hovorka je ideální způsob, jak si takového praktického společníka na čtyřech kolech pořídit. Cena je výrazně nižší než při koupi nového, ovšem nemusí to být za cenu kvality.

Všechny naše karavany jsou totiž plně funkční, mají po technické prohlídce, jsou zachovalé a nejeví známky opotřebení. Přijďte se přesvědčit na vlastní oči.

Chci si vybrat karavan 

Navštivte náš bazar karavanů

Náš bazar karavanů si můžete prohlédnout i online. Pokud vás nějaký zaujme, ozvěte se nám a domluvíme se na jeho prohlídce, která je možná kdykoliv včetně víkendu a svátků. Případně vám samozřejmě pomůžeme vybrat karavan, který nejlépe odpovídá vašim potřebám.

Karavany různých značek

Karavany přivážíme z Holandska a Dánska do České republiky. Nejsme vázáni na konkrétní značky ani typy karavanů, proto v našem bazaru karavanů najdete různé typy i velikosti.

Všechny samozřejmě ukazujeme a prodáváme uklizené a čisté.

Máte dotazy?

Neváhejte nás kontaktovat. Rádi vám je zodpovíme všechny vaše otázky ohledně karavanů.

1